Acasă Produse Cursuri de vară cu specialiști ieșeni pentru elevii pasionați de IT din...

Cursuri de vară cu specialiști ieșeni pentru elevii pasionați de IT din gimnaziu sau liceu

1567
0

Vara aceasta este, fără doar și poate, una atipică, cel puțin din punctul de vedere al planurilor de vacanță. Mulți dintre noi se vor gândi, poate, de două ori înainte de a face planuri de călătorie în sezonul estival și asta ne cam întristează. Pentru adolescenți, vacanța nu înseamnă însă doar călătorii și aventuri departe de casă, așa că, în mod sigur, ei vor reuși să își adapteze timpul liber în favoarea lor, așa cum au știut să se adapteze admirabil și în trecerea de la școala offline la cea online.

Și pentru că multe dintre activitățile de petrecere a timpului liber s-au mutat și ele în mediul online, vacanța aceasta poate fi o perioadă propice și pentru învățare prin activități utile. Altfel spus, dacă tot stau cu ochii pe computer, măcar să o facă și cu folos. Una dintre variantele de petrecut timpul liber în acest mod ne-a fost prezentată zilele acestea de către Wantsome, o companie cu sediul în Iași (și cu filială în capitală), care se autodefinește drept ”academia prietenoasă de IT”.

Cei de la Wantsome lansează la începutul lunii iulie unul dintre cele mai frumoase proiecte pregătite pentru tinerii pasionați de informatică, design și jocuri: o serie de experiențe educaționale interactive, bazate pe ideea de creație de joc, susținute online de 6 mentori ieșeni: Alex/ Alexandru Coman – Program Manager & Mentor la Wantsome / Site Reliability Engineer la Yonder, Cristi/ Cristian Macoviciuc – Program Manager & Mentor la Wantsome, Gabi/ Gabriel Paiu – Mentor la Wantsome/ Senior DevOps Engineer la Yonder, Robert/ Robert Ciobotariu – Mentor la Wantsome/ Software Developer la Bitdefender, Andra/ Andra Spiridon – Mentor la Wantsome & UI/UX Designer la Centric IT Solutions, Robbie/ Robert Dumitru – Mentor la Wantsome & UI/UX Design Lead la Centric IT Solutions.

Activitățile sunt organizate sub forma unor cursuri de vară pentru elevi de gimnaziu și de liceu și cuprinde 3 direcții atractive: Python Summer School, Python Summer School, UI/UX Weekend. Cursuri se desfășoară în totalitate online și pot fi urmate de acasă, din vacanță sau de oriunde există conexiune WiFi și un colțișor liniștit. Înscrierile la aceste școli de vară au început deja, iar dacă ți-au stârnit interesul poți afla mai multe despre ele contactându-i direct pe cei de la Wantsome și înscriindu-te la sesiunile demonstrative gratuite, care vor avea loc după următorul calendar:

Joi, 25 iunie, de la 18.30

Python Summer School – Sesiune Demonstrativă Gratuită

Înscrieri – aici 

Sâmbătă, 27 iunie, de la 11.00

JavaScript Summer School – Sesiune Demonstrativă Gratuită

Înscrieri – aici

Joi, 2 iulie, de la 18.30

UI/UX Weekend – Sesiune Demonstrativă Gratuită

Înscrieri – aici

Înființată în Iași, Wantsome este azi cea mai mare școală de IT și cunoștințe conexe cu care relaționează domeniul IT-ului din N-Estul României. A cunoscut o creștere de poveste în numai 3 ani de activitate și în 2019 s-a extins, cu un sediu în București. Creată din dorința de a veni în sprijinul industriei cu oameni bine formați pentru joburile de actualitate și din dorința de a-i ajuta pe cei din alte domenii să facă o reconversie profesională corectă, Wantsome s-a dezvoltat în timp ca o comunitate de learning, atât pentru cursanți, cât și pentru mentori.

În prezent, Wantsome oferă o diversitate de soluții personalizate de training pentru companii și susține cursuri avansate, cursuri fundamentale sau cursuri pentru începători, bazate, în proporție de 70%, pe experiență practică.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.