Monday, June 17, 2024
Acasă Contact

Contact

www.parintedeadolescent.ro este un proiect ce are în spate experiența de viață a unor părinți de adolescenți care deja s-au confruntat cu provocările acestei vârste complexe prin care au trecut copiii lor. Este o platformă interactivă dedicată în primul rând părinților de adolescenți și copiilor lor, dar se adresează în egală măsură tuturor celor care sunt interesați, dintr-un motiv sau altul, de provocările adolescenței.

Misiunea noastră este să oferim suport informațional, precum și oportunități de implicare în diverse activități prin care sprijinim dezvoltarea adolescenților și o relație armonioasă și frumoasă între părinți și copiii lor, adolescenți.

Dacă ești interesat să colaborezi cu noi, completează formularul de mai jos sau contactează-ne pe contact@parintedeadolescent.ro / scrie-ne un mesaj direct pe pagina de Facebook.


LATEST POSTS

Educație prin film – European Film Factory aduce cinematograful în școli

Începe sau nu începe școala? Și dacă începe, va fi online sau offline? Aceasta este, în cea mai simplă formulare, dilema cu...

Fii la curent cu noutățile despre adolescență!

Beneficiază de toate avantajele abonaților noștri!

Abonează-te acum la Newsletterul Părinte de adolescent pentru a primi în mod regulat pe email noutăți, sfaturi, informații utile pentru părinți și adolescenți!