Acasă Despre

Despre

Bine ai venit pe www.parintedeadolescent.ro!

www.parintedeadolescent.ro este un proiect îndrăzneț, ce are în spate experiența de viață a unor părinți de adolescenți care deja s-au confruntat cu provocările acestei vârste complexe prin care au trecut copiii lor. Proiectul s-a născut din dorința de a-i aduce de aceeași parte a baricadei pe adolescenți și pe părinții lor, de a-i ajuta să se bucure din plin, în armonie, de cea mai scurtă, mai frumoasă și mai intensă perioadă a vieții – adolescența.

www.parintedeadolescent.ro este o platformă interactivă dedicată în primul rând părinților de adolescenți și copiilor lor. Ideea de bază a acestui proiect este aceea de a oferi informații de calitate care să îi ajute pe părinți să gestioneze corect și armonios perioada adolescenței copiilor lor, în toată complexitatea ei, atât prin prisma relației părinte-copil, cât și prin prisma caracteristicilor acestei etape din viața omului, în general.

www.parintedeadolescent.ro este mai mult decât un site de parenting. Platforma se adresează în egală măsură tuturor celor care sunt interesați, dintr-un motiv sau altul, de provocările adolescenței. Misiunea noastră este să oferim suport informațional, precum și oportunități de implicare în diverse activități prin care sprijinim dezvoltarea adolescenților și o relație armonioasă și frumoasă între părinți și copiii lor, adolescenți.

Adolescenți fericiți, părinți liniștiți!

Nu ne propunem utopia de a elimina eternul conflict între generații, ci nebunia de a-l transforma într-o sursă de experiențe care îmbogățesc ființa, într-o oază de armonie, zâmbet, echilibru și fericire. Împreună putem face lumea mai bună și adolescența mai frumoasă decât ne putem imagina!

Dacă ești interesat să colaborezi cu noi, completează formularul de CONTACT sau contactează-ne pe contact@parintedeadolescent.ro / scrie-ne un mesaj direct pe pagina de Facebook.